Залповете между един от лидерите на Сектор Б - Любомир Костадинов-Любо Младежа,

...
Залповете между един от лидерите на Сектор Б - Любомир Костадинов-Любо Младежа,
Коментари Харесай

Страшни скандали по оста Павел Колев - тартори от синята агитка! Любо Младежа и Васил Колев съсипаха шефа

Залповете между един от водачите на Сектор Б - Любомир Костадинов-Любо Младежа, и изпълнителния шеф на Левски в оставка - Павел Колев , продължиха и откакто шефът на " сините " разгласи, че напуща клуба.

“Това е много виновна позиция, която по формулировка индивидът, който я заема, би трябвало да се помири с наклонността хора с невисок профил да му се катерят по главата и да си издигат профила ”, сподели през вчерашния ден Колев по отношение на позицията изпълнителен шеф на клуба, очевидно визирайки тъкмо Любо Младежа, а и Васил Колев от Тръст Синя България.

По този мотив Костадинов разгласява ядовит пост във Facebook, който провокира сериозна полемика. Фен на Левски пък попита тартора на бранш Б дали нещата са толкоз зле и нужно ли е да се изпада в крайности, на което Костадинов дава отговор:

“До крайности ще стигна, като направя публично притежание скандални записи на лъжите му, които имам. Не толкоз, а доста по-зле са нещата. "

Междувременно стана ясно, че 26-кратните първенци дължат 10 милиона лв. на забегналия в Дубай предприемач Васил Божков. Той не е отписал сумите, откакто се раздели с мажоритарния пакет акции, прехвърляйки ги на Наско Сираков. Вчера изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев , който хвърли оставка, призна за дълга, като новината разтревожи " сините " последователи.

В последните седмици се спекулираше за точната сума, която е дължима към Божков, само че към този момент стана ясно, че тя е голяма и може непосредствено да банкрутира Левски.

ЕТО Гражданско отделение ЦЯЛОТО МНЕНИЕ НА ЛЮБО МЛАДЕЖА ЗА КОЛЕВ: 

Ще си издигна профила за финален път с теб сляп измамник, като те изпратя с един привет, който дори и не заслужаваш! Лъжите и интригите ти сигурно няма да ни липсват! Единственото хубаво нещо, което направи за нас левскарите е да ни покажеш, по какъв начин в никакъв случай да не бъдем като теб, тъй като ти си въплъщение на антилевскаря, а точно, лъжата, лицемерието и интригата! Желая ти всичко най-лошо в УЕФА! Сбогом!!!

ВИЖТЕ ПО-ДОЛУ И ПОЗИЦИЯТА Пожарна охрана ТЕМАТА С ПАВЕЛ КОЛЕВ И НА НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ СИН ФЕН И ДЕЯТЕЛ НА ТРЪСТА - ВАСИЛ КОЛЕВ:

Няколко пъти съм се спирал да напиша това, което ще прочетете по-долу. Може би тъй като оценките са по-точни, когато обгръщат по-големи интервали. И десетки други причини ме спираха, свързани с кочината, в която е потопен Левски от години.

Е през днешния ден интервалът свърши. Павел Колев въпреки всичко удостовери това, което се знаеше – потегля си от Левски и отива в УЕФА.

През лятото Павел сподели на Общото заседание на Левски пред акционерите, че аз съм го поканил първо в клуба. Това беше много разочароващо за мен.

Той не е излъгал официално, че е получил от мен позвъняване с предложение да се срещне със Спас Русев и да обсъдят позицията изпълнителен шеф. Но аз не съм работил без да пита, а просто съм изразил мнението на Тръст Синя България. При това даже не съм бил ръководител на тръста в оня миг, а просто съм бил единствения в Управителния съвет, който го познава персонално. Но е правилно, че съм се борил със зъби и нокти да убедя тръста, а и Спас Русев, че е непокътнат.

Ще кажете, че е маловажно, само че не е. И ще се убедите в края на този текст. Даже е фундаментално! Причините Тръста да номинира Павел (което се случи след отпадането от Вадуц) са простички и са годни до през днешния ден: Левски би трябвало да се ръководи от образовани и енергични хора, които имат задоволително знания за процесите. Българският футбол е цялостен е мухлясали служители. Само вижте клипа с тегленето на жребия за шампионата, на който се смяхме всички в „ Господари на ефира “. Това е обобщението на ръководството в българския футбол. Безспорно, че тук там пробиват младежи, стартират да се образоват и има някаква опция да пренесат тези знания някъде. Павел е такова ново лице. В последните години видях за себе си, че поставя старания в образованието си, посещава голям брой характерни курсове, лекции и така нататък в орбитата на УЕФА. Отделно го познавам като публицист и неприятна дума за него не бях чул. За себе си съм бил уверен, че може да свърши работа за Левски , в случай че приложи наученото и най-много има свободата да го приложи. Не мога да кажа, че съм отчаян от Павел. Както написа Никола Генов, имал съм просто разнообразни и най-много по-големи упования. Той обича да споделя, че е CEO на Левски , което звучи авторитетно за бай Сотир. Но CEO значи единствено, че това е индивидът с визията и безспорната власт да води клуба. Ето това чаках от Павел, а се получи тъкмо противоположното. Той беше просто секретарка с непознати езици. Първо на Васил Божков и кръга към него. Последните месеци на Сираков. А най-страшното е в безвремието сред Божков и Сираков. Тогава беше „ секретарка “ на някакви невидими сили, някакъв имагинерен Бащица, който управляваше Левски някъде сред Дубай и жълтите павета. Още някъде към втория му месец в Левски го срещнах на летището в Лутън и изрази подозрение, че може да е потребен на Левски , загатна и думата „ овакантяване “ (Всъщност той напуща още от първия си ден). Казах му единствено: „ Вземи властта, Павка! То подписваш всичко, ти си индивидът, от теб зависи да го направиш! “ Обясни ми, че не е толкоз елементарно с Васил Божков.

Със сигурност не е елементарно и със Сираков, не е било елементарно и в тези месеци след февруари. Даже тогава ме избъзика, прочел нещо, което съм написал във Facebook. Питам го какво прави. Той ми споделя: „ Визионерствам! “ Ами да! На Левски му трябват визионери, а не служители на заплата.

Не го укорявам, тъй като с цел да си водач, трябват качества. Той е бил на лидерска позиция без да има лидерски качества. Днешните финансови проблеми се дължат на тези месеци. Пасивността тогава донесе риска Левски да изчезне. Можеше да разчисти тима, по този начин както направи Сираков няколко месеца и няколко милиона в минус по-късно. Само че Павел не е Сираков. Пък ми обяснявайте какво може и какво не може.

Естествено в последните месеци стартира придвижване и по някои хрумвания. Само се запитвам едно: за какво в този момент, а не когато беше Божков с милионите? Защо в този момент да се вършат членски карти, а не тогава. Защо в този момент приложение, а не тогава? Сигурно има отговори, само че на мен ми минава през акъла най-възможния: тъй като е най-лесно, когато има подготвени пари. Тогава не са нужни доста старания.

Трябва да доклада и позитивните неща, тъй като оценката за Павел и времето му в Левски няма по какъв начин да е еднопосочна. Напротив – мненията са поляризирани.

Хубавото е, че в основния миг през февруари направи добра връзка с почитателите, която изчезна в първия миг след идването на Сираков. Тази връзка разреши почитателите да спасят Левски. Не тръста, не някоя организация, а всеки един наследник последовател, който даваше пари без условия – по този начин, все едно се дават на личното или за личното дете. Но чак пък Спасител… Но не трябва да подценяваме това, че хората, които тогава работеха от името на тръста по акцията за дарения с него, откриха добър език! Това беше извънредно значимо за крайния резултат!

Ето по тази причина приказваме за общественост. Според мен Павел слага личността над общността. Може би по този начин ще разберете, за какво съм отчаян, че ми е загатнал името на Общото заседание. Разминаваме се в полезностите – нито един човек поотделно не е мощен, общността в целокупност прави това, което е Левски. И това би трябвало да се акцентира и възпитава във всяка обстановка. А най-силното качество на левскарите е да се сдружават под друга форма в името на Левски. В интерес на истината от лятото изгубих връзка с Павел и нямам никакво желание да я възвръщам. Бях, меко казано, изумен в две обстановки. Първата бяха договарянията за телевизионните права в „ Нова “. Изрази някаква странна позиция, която много се разминаваше от анонсите на Сираков. Но няма да влизам в елементи. Учудих се в последна сметка там за Левски ли сме или да изпъкваме по някакви неразбираеми аргументи. И се запитах какво въобще върша там да си изгубвам времето с тая тайфа.

Втората обстановка беше срещата за този план, който виждаме в този момент малко по малко да се осъществя – участие, приложения, стратегии за преданост. Циркулират доста отзиви, за какво не са се случили нещата. Двете най-популярни са: 1) поради декларацията поради гробокопачите на други фенове; 2) поради високи финансови условия на създателите на плана ЛевскиID.

И двете са цялостна нелепост. Дори и да я нямаше декларацията или да бяха задоволени финансовите условия (или надхвърлени, тъй като Сираков оферираше по-високи финансови възнаграждения), това нямаше да се случи. Точка едно като изискване към клуба беше, представен безусловно: „ Да се освободи Левски от компрометираните чиновници “. Имаха поради съответно Павел Колев и опита от близкото минало с него.

Винаги се е казвало, че когато един човек в даден футболен клуб бъде набелязан от сериозна маса почитатели, той е към този момент пасажер. Не желая да разясня дали това се е случило с Павел, само че не е изключено. Мисля, че сегашната обстановка е най-хубава за всички – от една страна УЕФА е хубаво и топло място и мисля, че Павел има доста повече професионални качества, с цел да се усеща и да бъде потребен в такава среда. От друга Левски ще търси своя път, откакто най-малко за мен не получи това, което аз чаках от Павел.

В последна сметка виждаме през днешния ден, че един чужденец (Славиша Стоянович) дава проекти за развиването на Левски. Нещо, което е работа на CEO-то, а треньорът тренира футболисти. Но даже в този случай това е показателно. Всички знаят, че двамата с Павел не си приказват откогато е тук новият треньор, който даже е подписал контракта си през секретарката. Това го знае целия Левски. Ами, единият е непотребен! За положителното на Левски !

На Общото заседание на тръста разбрах, че Павел е станал член на тръста. Дано е от сърце и е наш съидейник. Ще се веселя да продължи като елементарен почитател на Левски , член на тръста.

Приятели споделят: „ Ама по какъв начин всеки ще изпъкне след Баждеков или Универсиадата! “ Не е по този начин. Баждеков да вземем за пример е един от най-лоялните хора към Левски , които познавам. Понякога даже и единствено лоялността е по-ценна от всяка тапия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР